+36 20 564 8164 info@beprettystudio.hu

FACELIFT arcfiatalító kezelés

Mit jelent a FACELIFT

arckezelés?

Ez egy valóban forradalmian új eljárás az arckezelések terén, amely garantáltan felpezsdíti az idei év szépségipari piacát. Boldogok vagyunk, hogy ez az innovatív eljárás már szalonunkban is elérhető!

Arcfiatalítás plasztikai sebészeti vagy bármilyen más egyéb drasztikus beavatkozás nélkül. Az eljárás egyszerre képes a bőr és az arc izmainak állapotát javítani! Nincs mellékhatása és rendkívül rövid idő alatt hoz garantáltan látható eredményeket!

Az arc öregedése természetes folyamat. Mindenkit érint.

Az idő múlása senkit sem kímél sajnos. Az arcbőr és az -izmok megváltoznak, és ennek látható jelei is vannak:

Ráncok és finom vonalak: A bőr elveszti rugalmasságát és feszességét, ami ráncok és finom vonalak kialakulásához vezet, különösen az arc kifejezőbb területein, például a homlokon, a szem környékén és a száj körül.

Lazább tónusú bőr: A kollagén és elasztin termelése csökken, ami a bőr feszességét és rugalmasságát biztosítja. Ennek eredményeként az arc bőre elveszti a tónusát és feszes megjelenését.

Bőrszín változásai: Az idő előrehaladtával a bőr elveszítheti fiatalos ragyogását, és foltok, szeplők, illetve egyenetlen bőrtónus jelenhet meg.

Szem alatti táskák és duzzanatok: Az arc izmai és szöveteinek változásai miatt a szem környéki terület is érintett lehet, ami sötét karikák, táskák és duzzanatok formájában jelentkezhet.

Állkapocs és nyak változásai: Az állkapocs és a nyak vonalai is megváltozhatnak, például az állkapocs kontúrjainak elvesztése, a nyaki bőr lazulása is megjelenik.

Szarkalábak és mélyebb redők: A szem körüli szarkalábak és az arcon mélyebb redők kialakulása is az öregedés jele lehet.

EMFACE
EMFACE arckezelés
arcfiatalítás

A kérdés inkább az, hogy belenyugodsz-e az arcod változásaiba vagy inkább tennél ellene…

Az arcöregedés genetikai tényezőktől, életmódtól, napfénykárosodástól, dohányzástól és más környezeti hatásoktól is függhet. A megfelelő bőrápolás, az egészséges életmód és a napvédelem hozzájárulhatnak az arcöregedés lassításához. Emellett különböző esztétikai kezelések és sebészeti beavatkozások is elérhetők az öregedés jeleinek kezelésére és enyhítésére, például ráncfeltöltések, botulinum toxin (Botox) injekciók, illetve arcfelvarrás.

Szalonunk azonban elkötelezett a non-invazív kezelési módszerek iránt!

Szeretnél fiatalabb arcot, de a plasztikai sebészet kizárva?

Akkor a FACELIFT arcfiatalító kezelésre van szükséged! Az EMRF egy non-invazív arc öregedésgátló ápológép. A technológia az arcizmok folyamatos összehúzódását és húzását idézi elő, ezzel javítja az izomerőt és az arc megjelenését, hogy helyreállítsa és fokozza, támogassa az arcszöveteket, ugyanakkor serkenti a kollagén, az elasztin és a kötőszövet átalakulását, ezáltal javítja az arc izomzatát. Fedezd fel a fiatalabb, tónusosabb, megújult, önmagad változatát kívül-belül!

Z

Magas intenzitású fókuszált energia (HIEMT)

Z

Monopoláris rádiófrekvencia (RF)

Ez a forradalmi újdonság egyedülálló a hazai piacon, nincs még egy ilyen gép, ami nem csak az arcbőrt, hanem az arc izmait is kezeli, ezzel garantálva a szuper látványos eredményt!

Miért ajánljuk a FACELIFT arckezelést?

Egyedülálló arcfiatalítási kezelés

Javítja a kollagén és elasztin állapotát

Egyúttal erősíti az arc izmait is!

Látványosan csökkenti a ráncokat

Megemeli az arcot

Az arc teltebbé válik

Feszesíti a bőrt

Csökkenti a szem alatti duzzanatot

Felemeli a szemöldököt

Simább homlok

Határozottabbá válik az állív

arcizmok erősítése
arc

Miért különleges az arcfiatalításnak ez az új eljárása?

Z

Nem invazív eljárás, de végeredményét tekintve, egyenértékű a plasztikai sebészettel

Z

Mindössze 20 perces kezelések

Z

Két technológiát ( elektromágneses stimuláció és rádiófrekvenciás ) is alkalmaz egyszerre

Z

Nem fájdalmas, nincs kellemetlenség, bevérzés vagy mellékhatás

Z

Hetente elegendő egyetlen kezelés, a teljes sikerhez pedig összesen 4 kezelés ajánlott

Z

Klinikailag igazoltan eredményes eljárás

Pörgesd vissza az idő kerekét a FACELIFT megoldásával!

A FACELIFT technológia megjelenése előtt csupán az arcplasztika, a sebészi beavatkozás kínált lehetőséget az arcfiatalítás ilyen fokú megvalósítására. Bár kétségkívül hatékony volt számos probléma megoldásában, az eljárásnak számos mellékhatása és hátránya is akadt.

A hegszövet kialakulása szinte elkerülhetetlen volt, a beavatkozás pedig nem csupán fájdalmas, de a felépülési idő is hosszadalmas, és még nem is beszéltünk a lehetséges szövődményekről. Ezzel szemben a FACELIFT egy biztonságos, nem invazív módszer, egyfajta „nem műtétileg kivitelezett facelift”, amely lehetővé teszi az arc újrakontúrozását és az arcizmok tonizálását. Mindössze 20 percet vesz igénybe egy kezelés, így akár ebédszünetben is elvégezhető.

A FACELIFT segítségével könnyedén tűnhetsz fiatalosabbnak, anélkül, hogy szükség lenne méreganyagokra, töltőanyagokra, tűkre, műtétre, vagy hosszú kezelésekre. A forradalmian új technológia az egyszerűség és az eredményesség jegyében született, hogy mindenki számára elérhetővé tegye az időtálló szépséget.

sima bőr

Mi történik a kezelés alatt?

A páciensnek fekvő pozícióban kell elhelyezkednie, miközben a kezelő tappancsokat a kívánt kezelési területre, azaz homlokra és orcára rögzítik. A kezelés időtartama 20 perc.  A készülék egyszerre alkalmazza a monopoláris rádiófrekvenciát (RF) és a magas intenzitású elektrostimulációt (HIEMT).

Amint a magas intenzitású elektromágneses energia érintkezik a kijelölt izmokkal, erőteljes izomösszehúzódást tapasztalsz majd. Az érzés egy kissé szokatlan, de sosem fájdalmas. Ezt  egy kellemesen meleg és intenzív arcizom masszázshoz lehetne hasonlítani.

Egy 20 perces FACELIFT eljárás során különböző területek aktiválódnak különböző sorrendben, majd ez a sorozat ismétlődik. Minden egyes alkalommal az eljárás során a kezelő gép több ezer impulzust generál az izomstimuláció során.

A szinkronizált RF melegítés javítja a bőr textúráját, de a modern esztétikai elvárásoknak megfelelően ez már önmagában nem elegendő. Az arc szövetében, az arcizmokkal és a kötőszövetben is változások történnek az évek során. Éppen ezért a HIEMT és RF energiák egyidejű alkalmazása forradalmi előrelépés a szépségiparban, mivel ez az egyetlen eljárás, ami helyreállítja az arcizmok tónusát, és ezáltal a lehető legtermészetesebb eredményt nyújtja.

Milyen területeket tudunk kezelni?

Z

Toka, áll alatti terület

Z

Teljes áll

Z

Nyak

Z

Szemkörnyék

Z

Szemöldök

Z

Homlok

Z

Arc

plasztikai sebészet nélkül

Milyen esetekben nem ajánljuk a kezelést?

Q

Terhesség vagy szoptatás

Q

Epilepszia

Q

Rosszindulatú daganat

Q

Lázas állapot

Q

Sebes, gyulladt bőrfelület

Q

Vese, máj betegség

Q

Fém implantátum a kezelt terület felett, szívritmus szabályozók

Q

Szteroid terápia

Q

Cukorbetegség

FACELIFT arcfiatalító kezelés

MOST BEVEZETŐ, AKCIÓS ÁRON!

Az első kezeléshez ajándékba adunk egy 30 perces Hiemt izomstimuláció kezelést is!

Az ajándék értéke: 10.000 Ft

FACELIFT arcfiatalító kezelés

MOST BEVEZETŐ AKCIÓS ÁRON*

* az akció visszavonásig érvényes

1 alkalom 

20 000 Ft

4 alkalom

60 000 Ft

FACELIFT arcfiatalító kezelés

ÁRAK*

* az akció lejárata után

1 alkalom 

30 000 Ft/alkalom

4 alkalom

120 000 Ft helyett 100 000 Ft

Havi egy fenntartó kezelés

25 000 Ft 

Jelentkezz be hozzánk!

Bejelentkezés

+36 20 583 0717

1

Időpontkérés

Hívj minket az elérhetőségeinken és egyeztessünk időpontot!

2

Kezelés

Vedd igénybe a kényeztető és legmodernebb szolgáltatásainkat!

3

Élvezd!

Zsebeld be a sok dicséretet, amit a kezeléseink után kapsz!

Vagy foglalj időpontot!

Nagy Bianka

Kozmetikus 

Vendégeink véleménye

„Picit félve próbáltam ki a Facelift kezelést, de a kezdeti fura érzésem hamar elmúlt. Kellemes melegérzetet éreztem, és egy bizsergető, csiklandozó érzést. Ezen felbátorodva szóltam a kozmetikusnak, és fokozatosan emelte az energiát. Talán még 50 %-ig sem értünk el, már igen erősen dolgoztatta az arc izmaimat. Kipirultan, de kellemes érzéssel lett vége a kezelésnek. Határozottan tetszett. Biztosan végig járom a kúrát. „

Horváth Katalin

” Fura, de kellemes érzés volt a kezelés. Meleg, csipkedő érzést éreztem. Soha nem éreztem még ehhez hasonlót. Feszesebb, teltebb lett a bőröm, tetszik a látvány, amit a tükörben látok. „

Eszter Barkóczi

„Profi munka, kellemes környezet, segítőkész munkatársak – csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Lívia Jámborová

” Kedves Erika

Nagyon szépen köszönöm a Daith piercingemet!Két hónapja van meg, és 2szer volt migrénem.De nem 3-4 naposak és sokkal enyhébbekek. Az első migrèn a piercing utàn 2 napos volt,enyhének mondható. A màsodik azért megmutatta màr magát,nehogy elfelejtsem milyen is szokott lenni,de mindössze FÈL napig tartott!!!
Minden migrénes embernek csak ajánlani tudom!!
Ezer köszönet ès hála érte Erika!! 🙏🙏😊
A szemöldököm is tökèletes 😉❤️❤️
Fabian Krisztina

„Rádiófrekvenciás kezelésen vettem részt, a fiatalkori pattanások nyomán keletkezett heges bőröm miatt. Nagy örömömre, már az első alkalom után jelentős változást vettem észre, a pórusaim, és a hegek mérete is csökkent. Nagyon elégedett vagyok az eredményel!”

Győri Judit

” A legjobb sminktetováló Erika 🙏🏽 3-4 éve voltam nála a szemöldökömet tetováltatni és imádtam. Természetes hatású, szép,igényes munkát végez!

Ha megszületett a kislányom újra hozzá fogok menni még Győrből is, egy korrekcióra ami már aktuális lesz!
Mindenkinek csak ajánlani tudom👄💄😇

Bartus Boglárka

” Maximális profizmus és tökéletesség! – így tudom jellemezni Erika munkáját. Visszatérő vendégként most szemhéj tetoválásra szántam el magam, hosszas gondolkodás után. Tartottam a fájdalomtól, de a félelmem alaptalannak bizonyult.

Köszönöm a csodás sminktetoválásokat! 😊

Varga Adrienn

” Régóta terveztem a szemöldököm tetováltatását, izgatottan és félve vártam az előre egyeztetett időpontot, de mikor szembesültem az eredménnyel… 😍 Nagyon elégedett vagyok, szép lett a szemöldököm, csak ajánlani tudom Erikát! „

Gáspár Tamara

” Csodás munka és nagyon sok kedvesség amit kaptam a szalonban🙂Évekkel ezelőtt szemhéj és szemöldök tetoválást csináltattam.Most pedig daith migrén piercinget 🙂csak ajánlani tudom ezt a profizmust amit Erika csinál🙂Köszönöm🥰

Renáta Maholányi

” Kedves fogadtatás! Gyönyörű, precíz minőségű munka! Látszik a tapasztaltság, a hozzáértés! Jól éreztem magam a kellemes környezetben a sminktetoválás alatt! Összeségében csak ajánlani tudom mindenkinek aki az igényességet kedveli! Erika nagyon szépen köszönöm a munkádat! 😀🤗

Vargáné Erika

” Mindenkinek csak ajánlani tudom a végleges szőrtelenítő kezeléseket. Az eredmény már az első alkalom után látványos volt és már akkor elégedett voltam. Erika nagyon profi, mindig mindent elmondott, mikor mi fog történni. Alig várom a következő alkalmat. „

Zsófi Dombai

” Régóta szerettem volna szemöldök tetoválást , de féltem attól.hogy mi lesz ha nem úgy sikerül ahogy szeretném. Láttam Erika munkáit és ugy döntöttem rá bízom magam . és jól tettem. gyönyörű szemöldököt kaptam cserébe 🤗😊 Csak ajánlani tudom !!🤗 Köszönöm😊😊

Béres Anikó