+36 20 564 8164 info@beprettystudio.hu

Hydroface kezelés

Mit jelent a Hydroface

arckezelés?

A Hydroface egy népszerű és innovatív bőrápolási kezelés, amely a hidrafacial technológiát alkalmazza. Ez egy olyan professzionális eljárás, amely a bőr tisztítását, hidratálását és revitalizálását célozza meg egy többlépcsős folyamat segítségével. A kezelés  javítja a bőr megjelenését, rugalmasságát és textúráját.

A végeredmény pedig egy sokkal ragyogóbb, frissebb, egészségesebb és jelentősen fiatalabb arc!

Aggódva nézed a tükörben az arcod változásait…és nem tölt el örömmel!

Sokan vannak, akik elégedetlenek az arcukkal és szeretnék visszafordítani az idő kerekét. De valljuk meg őszintén, nem csak a ráncok és finom vonalak megjelenése, az arcunk megereszkedése okozhat kihívásokat és érzelmi reakciókat. A gyulladt, pattanásos bőr, az eltűntethetetlennek tűnő mitesszerek, a tág pórusok, a szürkének tűnő fakó arcbőr, a pigment- és májfoltok, a rosacea, mind-mind megkeserítheti a mindennapjainkat és rongálja az önbecsülésünket.

Mert az arcunk a névjegyünk! Hiába vagyunk csodaszépen felöltözve, ha elégedetlenek vagyunk az arcunkkal. Mert nem tökéletes. Közel sem az. És tükörbe sem nagyon szeretsz már nézni.

hydroface kezelés

Azt gondolnád, egy bizonyos kor után, fiatalos arca tökéletes bőrrel csak a hollywoodi színésznőknek lehet. Pedig nem! Csak egy karnyújtásnyira vagy Te is tőle!

A Hydroface arckezelés egy viszonylag gyors és minimális kényelmetlenséggel járó kezelés, amelyet sokan választanak az arc frissítése, hidratálása, revitalizálása és fiatalítása érdekében. Mindazonáltal mindig fontos konzultálni egy szakemberrel, mielőtt ilyen típusú kezelést választanál, hogy megtudhasd, mennyire alkalmas a bőrtípusodra és az egyéni igényeidre.

Szalonunk elkötelezett a non-invazív kezelési módszerek iránt!

Ki ne szeretne ragyogóbb, egészségesebb, simább, ránctalanabb arcot magának? Tűk és injekciók nélkül? Egyszerűen? Gyorsan?

A Hydroface arckezelésnek számos pozitív hatása lehet, és különféle kozmetikai problémákra alkalmazható. Az alábbiakban néhány olyan kozmetikai probléma található, amelyekre a Hydroface kezelés ajánlott lehet:

Ráncok és finom vonalak:

A Hydroface kezelés hidratáló és tápláló hatóanyagokat alkalmaz, amelyek segíthetnek a ráncok és finom vonalak csökkentésében, valamint a bőr rugalmasságának növelésében.

Pigmentációs egyenetlenségek

A kezelés során alkalmazott hámlasztók és hidratálók segíthetnek csökkenteni a pigmentációs problémákat, beleértve a májfoltokat és a bőr elszíneződéseit.

Hydrofacial kezelés<br />
Hydra

Mitesszerek és gyulladásos bőr

A Hydroface extraháló fázisa segít eltávolítani a pórusokban felgyülemlett szennyeződéseket, mitesszereket és fekete pontokat, javítva a pórusok tisztaságát és csökkentve a bőr gyulladásos állapotát.

Nap- és környezeti károsodások

A kezelésnek köszönhetően a bőr mélyebb rétegeit is hidratáljuk, segítve a nap- és környezeti károsodások helyreállítását.

Bőrtónus és textúra

A Hydroface kezelés tisztítja és revitalizálja a bőrt, ami javítja a bőr tónusát és textúráját. Ezáltal ragyogóbb, simább arcod lesz.

Bőrszárazság és hidratációhiány

A hidratáló szérumoknak köszönhetően a kezelés segíthet a bőrszárazság és hidratációhiány kezelésében is.

Érzékeny bőr nyugtatása

A kezelés gyengéd folyamatai miatt alkalmas az érzékeny bőrű egyének számára is.

Mit szólnál, ha lenne egy megoldás, amivel visszakaphatod fiatalabb, ragyogóbb, megújult arcodat? 

A Hydroface kezelés egy többlépcsős folyamat, amely a bőr tisztításától és hámlasztásától a hidratálásig és a védelemig mindent tartalmaz.

Hogyan zajlik a kezelés?

Z

1. Lépés: Tisztítás és lágyítás

Az első lépésben egy speciális tisztító és lágyító oldattal megtisztítjuk az arcot, eltávolítva a sminket és a szennyeződéseket. Ezután egy enyhe hámlasztó keveréket alkalmazunk az arcra a halványabb és simább bőrért.

Z

2. Lépés: Extrahálás

Ebben a lépésben egy vakuumrendszer segítségével eltávolítjuk az arc pórusaiból a szennyeződéseket, mitesszereket és fekete pontokat.

Z

3. Lépés: Hidratáció

A hidratáció fázisában egy hidratáló szérumot alkalmazunk, amely táplálja és hidratálja a bőrt. Ez segít helyreállítani a bőr nedvességtartalmát és frissességét.

Z

4. Lépés: Védelem

A kezelés befejező lépéseként egy speciális védőréteget alkalmazunk, amely segít megőrizni a bőr frissességét és védelmet nyújt a külső káros tényezők ellen.

A Hydroface kezelés gyors és hatékony, általában körülbelül 30-45 percig tart. A kezelés fájdalommentes és nem igényel hosszú lábadozási időt. Sokan azonnali eredményeket észlelnek a kezelés után, például ragyogóbb, frissebb bőrt. A kezelést rendszeres időközönként ismételni lehet a fenntartó hatások érdekében.

Milyen eredmény várható a kezelés után?

Z

Ragyogóbb és friss bőr

A kezelés után a bőrünk sokkal ragyogóbb és frissebb megjelenésű lesz. A tisztító és hidratáló lépések kombinációja javíthatja a bőr textúráját és tónusát.

Z

Halványabb ráncok és vonalak

A Hydoface kezelés hidratáló hatóanyagokat tartalmaz, amelyek segíthetnek a finom vonalak és ráncok csökkentésében, javítva a bőr rugalmasságát.

Z

Pórusok tisztulása és csökkentése:

A kezelés során alkalmazott extrahálás segít a pórusokban felgyülemlett szennyeződések eltávolításában, csökkentve a pórusok láthatóságát.

Z

Mitesszerek eltávolítása

A vakuumrendszer segítségével a kezelés eltávolítja a mitesszereket és fekete pontokat, hozzájárulva a bőr tisztaságához.

Z

Hidratált és táplált bőr

A Hydroface hidratáló szérumokat alkalmaz, amelyek mélyen hidratálják és táplálják a bőrt, javítva annak hidratáltságát és egészséges megjelenését.

Hydra-beauty-kezelés
Z

Érzékeny bőr nyugtatása

A kezelés gyengéd és hidratáló hatásának köszönhetően ideális az érzékeny bőrűek számára is.

Z

Bőr kondíciójának javítása

A Hydoface kezelés alkalmazható különböző bőrproblémák, például pigmentációs egyenetlenségek, napkárosodás, és pattanások kezelésére is. Kíválóan nyugtatja a bőrt, ezzel pedig ragyogóbb megjelenést kölcsönöz.

elégedettség

Hány kezelésre van szükség?

A Hydroface kezelés eredményessége egyéni tényezőktől és bőrállapotoktól függ, így a szükséges kezelésszám változó lehet. Sokan azonnal látják az előnyöket egyetlen kezelés után, míg másoknak lehet, hogy több kezelésre van szükség ahhoz, hogy elérjék a kívánt eredményeket.

Általánosságban elmondható, hogy a rendszeres Hydroface kezelések hatékonyak a bőr állapotának javításában, és a fenntartó hatások érdekében időről időre ismételhetők. A konkrét kezelésszám attól függ, hogy milyen bőrproblémákkal küzdesz, milyen eredményeket vársz, és az egyéni bőrtípusod milyen gyorsan reagál a kezelésekre.

Általában a Hydroface kezelést havi rendszerességgel javasoljuk  elvégezni a fenntartó hatások eléréséhez, de a kezelési terv egyedi lesz mindenki számára.

A kezelés utáni teendők:

Kerüld a napfényt!

Kerüld az erős, irritáló vegyi anyagokat, például AHA-kat vagy BHA-kat tartalmazó termékeket aznap, amikor a HydraFacial kezelést végezték.

Kerüld a forró vizet! Inkább válassz langyos vizet a bőr kímélése érdekében.

Kerüld a dörzsölést és az erős dörzsölőszereket az arcodon. Hagyd, hogy a bőr magától gyógyuljon és regenerálódjon.

A kezelés napján ne végezz más bőrt irritáló kezeléseket, például mélyhámlasztást vagy arclemosást.

Igyál sok vizet! A megfelelő hidratáltság segíthet a bőrnek a kezelés utáni regenerációban.

A kezelés után használj tápláló és hidratáló krémet, amely segít megőrizni a bőr hidratáltságát és egészséges állapotát.

pigmentfoltok

Milyen esetekben nem ajánljuk a kezelést?

Q

Terhesség vagy szoptatás

Q

Epilepszia

Q

Rosszindulatú daganat

Q

Lázas állapot

Q

Sebes, gyulladt bőrfelület

Q

Vese, máj betegség

Q

Fém implantátum a kezelt terület felett, szívritmus szabályozók

Q

Szteroid terápia

Q

Cukorbetegség

Hydroface arckezelés

Az első kezeléshez ajándékba adunk egy 30 perces Hiemt izomstimuláció kezelést is!

Az ajándék értéke: 10.000 Ft

Hydroface kezelés

ÁRAK

Be Pretty Express 50 perc

9 000 Ft

Hydroface Repair 70 perc

12 000 Ft

Hydroface Perfect 90 perc

15 000 Ft

Jelentkezz be hozzánk!

Bejelentkezés

+36 20 583 0717

1

Időpontkérés

Hívj minket az elérhetőségeinken és egyeztessünk időpontot!

2

Kezelés

Vedd igénybe a kényeztető és legmodernebb szolgáltatásainkat!

3

Élvezd!

Zsebeld be a sok dicséretet, amit a kezeléseink után kapsz!

Vagy foglalj időpontot!

Nagy Bianka

Kozmetikus 

Vendégeink véleménye

„Picit félve próbáltam ki a Facelift kezelést, de a kezdeti fura érzésem hamar elmúlt. Kellemes melegérzetet éreztem, és egy bizsergető, csiklandozó érzést. Ezen felbátorodva szóltam a kozmetikusnak, és fokozatosan emelte az energiát. Talán még 50 %-ig sem értünk el, már igen erősen dolgoztatta az arc izmaimat. Kipirultan, de kellemes érzéssel lett vége a kezelésnek. Határozottan tetszett. Biztosan végig járom a kúrát. „

Horváth Katalin

” Fura, de kellemes érzés volt a kezelés. Meleg, csipkedő érzést éreztem. Soha nem éreztem még ehhez hasonlót. Feszesebb, teltebb lett a bőröm, tetszik a látvány, amit a tükörben látok. „

Eszter Barkóczi

„Profi munka, kellemes környezet, segítőkész munkatársak – csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Lívia Jámborová

” Kedves Erika

Nagyon szépen köszönöm a Daith piercingemet!Két hónapja van meg, és 2szer volt migrénem.De nem 3-4 naposak és sokkal enyhébbekek. Az első migrèn a piercing utàn 2 napos volt,enyhének mondható. A màsodik azért megmutatta màr magát,nehogy elfelejtsem milyen is szokott lenni,de mindössze FÈL napig tartott!!!
Minden migrénes embernek csak ajánlani tudom!!
Ezer köszönet ès hála érte Erika!! 🙏🙏😊
A szemöldököm is tökèletes 😉❤️❤️
Fabian Krisztina

„Rádiófrekvenciás kezelésen vettem részt, a fiatalkori pattanások nyomán keletkezett heges bőröm miatt. Nagy örömömre, már az első alkalom után jelentős változást vettem észre, a pórusaim, és a hegek mérete is csökkent. Nagyon elégedett vagyok az eredményel!”

Győri Judit

” A legjobb sminktetováló Erika 🙏🏽 3-4 éve voltam nála a szemöldökömet tetováltatni és imádtam. Természetes hatású, szép,igényes munkát végez!

Ha megszületett a kislányom újra hozzá fogok menni még Győrből is, egy korrekcióra ami már aktuális lesz!
Mindenkinek csak ajánlani tudom👄💄😇

Bartus Boglárka

” Maximális profizmus és tökéletesség! – így tudom jellemezni Erika munkáját. Visszatérő vendégként most szemhéj tetoválásra szántam el magam, hosszas gondolkodás után. Tartottam a fájdalomtól, de a félelmem alaptalannak bizonyult.

Köszönöm a csodás sminktetoválásokat! 😊

Varga Adrienn

” Régóta terveztem a szemöldököm tetováltatását, izgatottan és félve vártam az előre egyeztetett időpontot, de mikor szembesültem az eredménnyel… 😍 Nagyon elégedett vagyok, szép lett a szemöldököm, csak ajánlani tudom Erikát! „

Gáspár Tamara

” Csodás munka és nagyon sok kedvesség amit kaptam a szalonban🙂Évekkel ezelőtt szemhéj és szemöldök tetoválást csináltattam.Most pedig daith migrén piercinget 🙂csak ajánlani tudom ezt a profizmust amit Erika csinál🙂Köszönöm🥰

Renáta Maholányi

” Kedves fogadtatás! Gyönyörű, precíz minőségű munka! Látszik a tapasztaltság, a hozzáértés! Jól éreztem magam a kellemes környezetben a sminktetoválás alatt! Összeségében csak ajánlani tudom mindenkinek aki az igényességet kedveli! Erika nagyon szépen köszönöm a munkádat! 😀🤗

Vargáné Erika

” Mindenkinek csak ajánlani tudom a végleges szőrtelenítő kezeléseket. Az eredmény már az első alkalom után látványos volt és már akkor elégedett voltam. Erika nagyon profi, mindig mindent elmondott, mikor mi fog történni. Alig várom a következő alkalmat. „

Zsófi Dombai

” Régóta szerettem volna szemöldök tetoválást , de féltem attól.hogy mi lesz ha nem úgy sikerül ahogy szeretném. Láttam Erika munkáit és ugy döntöttem rá bízom magam . és jól tettem. gyönyörű szemöldököt kaptam cserébe 🤗😊 Csak ajánlani tudom !!🤗 Köszönöm😊😊

Béres Anikó