+36 20 564 8164 info@beprettystudio.hu

Monosculpt testkezelés

Mit jelent a monosculpt testkezelés?

A monosculpt 2023 legnagyobb újdonsága az alakformálásban. Zsírbontás plasztikai sebészeti beavatkozás és diéta nélkül. Ha olyan megoldás érdekel, ami mellett azonnal folytathatod a mindennapjaidat, ráadásul kevés a mellékhatása és rendkívül rövid idő alatt hoz garantáltan látható eredményeket, akkor ne keress tovább, mert megtaláltad!

Zsírszövetcsökkentés egyetlen kezeléssel műtéti beavatkozás nélkül? Hogyan lehetséges ez?

A Monosculpt egy nagyon erős non – invazív monopoláris rádiófrekvencia platform, ami folyamatos azonnali hőmérséklet kontrollal éri el a klinikailag is igazolt eredményeket. A Monosculpt az egész zsírréteget kezeli 1,5 cm mélyen és éri el a 24%-os zsírszövet csökkenést egyetlen kezeléssel, ráadásul a leggyorsabban a maximális biztonság mellett. Nagy területet tudunk egyszerre kezelni és rendkívül gyorsan. Egy kezelés mindössze 25 -30 perc egy területen, ezután a kezelőlapok áthelyezhetőek egy másik területre.

 

Toka eltüntetésére és arckezelésre is alkalmas, mert a monosculpt egyedülállóan egyszerre kezeli a nem kívánt zsírt és a  laza bőrt is

A Monoscult kezelés a zsírcsökkentés mellett a toka eltüntetésére és arckezelésre is kiváló, mert technológiájának köszönhetően fokozza a kollagén, az elasztin rostok biostimulációját, így öngyógyító, regeneráló hatást tudunk elérni. Ezzel feszesítjük, kontúrozzuk az arcélt, a bőrt, amivel évekkel fiatalosabb külsőt tudunk elérni.

Miért ajánljuk a monosculpt testkezelést?

A Monosculpt gyors, kellemes kezelés ( 25-30 perc) és hatalmas területet tud kezelni. (Egyszerre 300cm2-t).

Nincsenek mellékhatások, így egy igazi gyors ebédidős zsírbontó eljárásól beszélünk.

Minden bőrtípusra alkalmazható mivel nem lézeres kezelés, kicsi és nagy BMI-vel rendelkezőknek is működik.

A gépen egyrészt megtalálható 6db 2Mhz-es monopoláris RF lap, melyek hatalmas területet fednek le és kezelhetnek egyszerre.

Másrészt vannak olyan kiegészítő mozgatható monopoláris RF fejek, melyek kisebb területekre, tokára vagy arcra alkalmazhatóak.

Kiürítő kezelésre és diétára sincs szükség.

Miért különleges az alakformálásnak ez az új eljárása?

Z

Már egyetlen kezelésnek is van látható és kiszámítható eredménye

Z

Mindössze 25 – 30 perces kezelések

Z

Egy kezeléssel nagyon nagy terület kezelhető

Z

Nem fájdalmas, nincs kellemetlenség, bevérzés vagy mellékhatás

Z

3 hetente elegendő egyetlen kezelés, a teljes sikerhez pedig összesen 3-5 kezelés

Z

Klinikailag igazoltan eredményes eljárás

Z

Nem kell diétázni mellette

Nagy területet tudunk egyszerre kezelni, ráadásul meglehetősen gyorsan is, ugyanis egy kezelés körlülbelül 20 percet vesz igénybe. A földelő elektródát felhelyezzük a hátra, majd a 6db monopoláris RF kezelőlapot elosztjuk azokon a területeken, ahol a zsírszövetet csökkenteni szeretnénk.

A kezeléshez nem szükséges gél vagy bármilyen vezető anyag, száraz bőrre helyezzük a lapokat és letakarással rögzítjük őket a géphez tartozó műanyag lappal.

Ezután beállítjuk a kívánt célhőmérséketet és kezelési időt és a gép automatán folyamatos hőmérséklet-emeléssel és monitorozással mutatja az elért hőmérsékletet, szabályozza a hőt. A kezelés közben csak enyhe vagy erősebb meleget érzel majd, mely egyáltalán nem kellemetlen.

Hogyan működik a monosculpt eljárás?

Az eljárás során szelektíven célozzuk a zsírszövetet, mint minden alakformáló kezelés esetén. A MONOSCULPT lényegi eleme az inverz hőmérséklet gradiens. Azaz, hogy minél vastagabb a zsírszövet és minél mélyebben vagyunk, annál nagyobb az elért hőmérséklet. A bőrfelszín pedig érintetlen marad.

Ha a zsírszövet a bőrfelszínen lenne, könnyebb lenne elérni és kezelni a különböző módszerekkel. De mivel a mélyben van, mindig is nagy kihívás volt a fentebbi rétegek érintetlensége. A kezelés szelektivitása mindig is nehézségeket okozott és kisérő mellékhatásokkal járt.

Csak a MONOPOLÁRIS RF tud 15mm mélyen folyamatosan növekvő hőt elérni-és így jelentős struktúrális bomlást a zsírszövetben.

Más szavakkal, a zsírszövetben magasabb lesz a hőmérséklet, mint a felszínen a nélkül, hogy a felszínt hűteni kelljen vagy ez kellemetlen legyen.

A zsírszövetnek alacsonyabb a sűrűsége és hőspecifikussága, azaz ha ugyanazt az energiát sugározzuk be, a zsírszövet magasabb hőmérsékletű lesz, mint a dermis és tartósabban is tartja a hőt.

 

Mi történik a kezelés alatt?

Az első 5 perc a lényeges, ekkor érjük el a kívánt hőmérsékletet a zsírszövetben. Ezután következik minimum 25-30 perc, amikor a magas hőmérsékletet fent kell tartanunk, hogy a zsírsejtek károsodása bekövetkezzen. A kaszkádhatás miatt elindul a zsírromboló mechanizmus a szervezetben.

Amennyiben több, mint 10 percig fennáll a károsító hőmérséklet, 24%-a a zsírsejteknek elhalálozik. Fontos, hogy ez a hőmérséklet magasabb legyen a mélyben, mint 45 celsius fok.

 

Milyen területeket tudunk kezelni a testen?

Z

Toka, áll alatti terület

Z

Fenék

Z

Belső és külső combok

Z

Felkar

Z

Térd körüli zsírpárnák

Z

Csípő, oldalak

Z

Felső és alsó has

Milyen esetekben nem ajánljuk a kezelést?

Q

Terhesség vagy szoptatás

Q

Epilepszia

Q

Rosszindulatú daganat

Q

Lázas állapot

Q

Sebes, gyulladt bőrfelület

Q

Vese, máj betegség

Q

Fém implantátum a kezelt terület felett, szívritmus szabályozók

Q

Szteroid terápia

Q

Cukorbetegség

Monosculpt testkezelés

MOST az első kezeléshez ajándékba adunk egy 30 perces Hiemt izomstimuláció kezelést is!

Az ajándék értéke: 10.000 Ft

MONOSCULPT rádiófrekvenciás zsírbontó, feszesítő kezelés 

3-4 hetente 30 perces kezelések testre

ÁRAK

1 alkalom 1 terület

20 000 Ft

3 alkalom 1 terület 

60 000 Ft helyett  50 000 Ft

5 alkalom 1 terület 

100 000 Ft helyett  80 000 Ft

1 alkalom 2 terület

36 000 Ft

3 alkalom 2 terület 

105 000 Ft helyett 80 000 Ft

5 alkalom 2 terület 

175 000 Ft helyett 140 000 Ft

Toka kezelés

1 alkalom

10 0000 Ft

3 alkalom 

30 000 Ft helyett 25 000 Ft

5 alkalom

50 000 Ft helyett 40 000 Ft

Jelentkezz be hozzánk!

Bejelentkezés

+36 20 564 8164

1

Időpontkérés

Hívj minket az elérhetőségeinken és egyeztessünk időpontot!

2

Kezelés

Vedd igénybe a kényeztető és legmodernebb szolgáltatásainkat!

3

Élvezd!

Zsebeld be a sok dicséretet, amit a kezeléseink után kapsz!

Vagy foglalj időpontot!

Bencsik Erika

Kozmetikus mester

Nagy Bianka

Kozmetikus 

Vendégeink véleménye

„Profi munka, kellemes környezet, segítőkész munkatársak – csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Lívia Jámborová

” Kedves Erika

Nagyon szépen köszönöm a Daith piercingemet!Két hónapja van meg, és 2szer volt migrénem.De nem 3-4 naposak és sokkal enyhébbekek. Az első migrèn a piercing utàn 2 napos volt,enyhének mondható. A màsodik azért megmutatta màr magát,nehogy elfelejtsem milyen is szokott lenni,de mindössze FÈL napig tartott!!!
Minden migrénes embernek csak ajánlani tudom!!
Ezer köszönet ès hála érte Erika!! 🙏🙏😊
A szemöldököm is tökèletes 😉❤️❤️
Fabian Krisztina

„Rádiófrekvenciás kezelésen vettem részt, a fiatalkori pattanások nyomán keletkezett heges bőröm miatt. Nagy örömömre, már az első alkalom után jelentős változást vettem észre, a pórusaim, és a hegek mérete is csökkent. Nagyon elégedett vagyok az eredményel!”

Győri Judit

” A legjobb sminktetováló Erika 🙏🏽 3-4 éve voltam nála a szemöldökömet tetováltatni és imádtam. Természetes hatású, szép,igényes munkát végez!

Ha megszületett a kislányom újra hozzá fogok menni még Győrből is, egy korrekcióra ami már aktuális lesz!
Mindenkinek csak ajánlani tudom👄💄😇

Bartus Boglárka

” Maximális profizmus és tökéletesség! – így tudom jellemezni Erika munkáját. Visszatérő vendégként most szemhéj tetoválásra szántam el magam, hosszas gondolkodás után. Tartottam a fájdalomtól, de a félelmem alaptalannak bizonyult.

Köszönöm a csodás sminktetoválásokat! 😊

Varga Adrienn

” Régóta terveztem a szemöldököm tetováltatását, izgatottan és félve vártam az előre egyeztetett időpontot, de mikor szembesültem az eredménnyel… 😍 Nagyon elégedett vagyok, szép lett a szemöldököm, csak ajánlani tudom Erikát! „

Gáspár Tamara

” Csodás munka és nagyon sok kedvesség amit kaptam a szalonban🙂Évekkel ezelőtt szemhéj és szemöldök tetoválást csináltattam.Most pedig daith migrén piercinget 🙂csak ajánlani tudom ezt a profizmust amit Erika csinál🙂Köszönöm🥰

 Renáta Maholányi

” Kedves fogadtatás! Gyönyörű, precíz minőségű munka! Látszik a tapasztaltság, a hozzáértés! Jól éreztem magam a kellemes környezetben a sminktetoválás alatt! Összeségében csak ajánlani tudom mindenkinek aki az igényességet kedveli! Erika nagyon szépen köszönöm a munkádat! 😀🤗

Vargáné Erika

” Mindenkinek csak ajánlani tudom a végleges szőrtelenítő kezeléseket. Az eredmény már az első alkalom után látványos volt és már akkor elégedett voltam. Erika nagyon profi, mindig mindent elmondott, mikor mi fog történni. Alig várom a következő alkalmat. „

Zsófi Dombai

” Régóta szerettem volna szemöldök tetoválást , de féltem attól.hogy mi lesz ha nem úgy sikerül ahogy szeretném. Láttam Erika munkáit és ugy döntöttem rá bízom magam . és jól tettem. gyönyörű szemöldököt kaptam cserébe 🤗😊 Csak ajánlani tudom !!🤗 Köszönöm😊😊

Béres Anikó