+36 20 564 8164 info@beprettystudio.hu

Meso injektor –  Skin booster kezelés

Mit jelent a Meso injektor – Skin booster

arckezelés?

A mezoterápiás kezelések egy új, modernebb, hatékonyabb eljárása. A „meso injektor” vagy „skin booster” kezelés egy olyan esztétikai eljárás, amely a bőr hidratálására, felfrissítésére és fiatalítására szolgál. Ezek a kezelések általában hialuronsavat vagy más hidratáló anyagokat használnak, amelyeket a vákum és apró tűszúrások segítségével juttatunk a bőrbe.

Mondj búcsút a ráncoknak és megereszkedett bőrnek!

A Meso injektor kezeléseket általában az arc, nyak, dekoltázs vagy kézfej területén alkalmazzák. A cél az, hogy javítsa a bőr textúráját, hidratáltságát és rugalmasságát, valamint csökkentse a finom vonalakat és ráncokat. Ezek a kezelések nem sebészeti beavatkozások és viszonylag gyorsan elvégezhetők a szalonunkban.

A vákuumos mezoterápia olyan esztétikai kezelés, amely során a hagyományos mezoterápiás tűs kezeléshez vákuumot alkalmaznak. A vákuumos rendszer segítségével a bőrfelszín kissé felemelkedik, míg a tű bejut a bőrbe, és a hatóanyagot a kezelt területre juttatják.

Ez a módszer segíthet a tűkkel bejuttatott anyagok hatékonyabb eloszlásában, mivel a vákuum növelheti a bőr permeabilitását és javíthatja a hatóanyagok felszívódását. A kezelés előnye, hogy a hatóanyagokat mélyebben és hatékonyabban lehet bejuttatni a bőrbe anélkül, hogy a kezelés fájdalmas lenne.

vital injektor kezelés
skin booster

Hialuron savval az arc öregedése ellen

A hialuronsav egy olyan természetes anyag, amely a testben, különösen a bőrben, az ízületekben és a szemek üvegtestében található. A hialuronsavnak számos fontos szerepe van a szervezet működésében, és különféle egészségügyi és esztétikai alkalmazásokra használják.

Az egyik fő funkciója a hidratálás, mivel a hialuronsav képes nagy mennyiségű vizet megkötni. Ezáltal segíti a bőr hidratáltságát, rugalmasságát és feszességét. A bőr öregedésével a hialuronsav szintje csökken, ami hozzájárulhat a ráncok kialakulásához és a bőr szárazságához. Ezért a hialuronsavat gyakran alkalmazzák esztétikai beavatkozások során, például az arc feltöltésére és a ráncok csökkentésére.

Az esztétikai alkalmazások során a hialuronsavat tűk segítségével juttatják be a bőrbe, így helyileg feltöltve azt és csökkentve a ráncokat. 

Milyen hatóanyagokat lehet alkalmazni a kezelés során?

A Meso injektor kezelés során a mezoterápiában már szokásos hatóanyagokat alkalmazhatnak a bőrbe, a célja pedig a bőr hidratálása, feszesítése, regenerálása és egyéb esztétikai problémák kezelése. A kezelések hatóanyagainak kiválasztása a kezelendő problémától és az egyéni igényektől függ. Néhány gyakran használt mezoterápiás anyag a következők:

Z

Hialuronsav

Segíti a bőr hidratáltságát és rugalmasságát. Gyakran alkalmazzák a ráncok kezelésére és a bőr feltöltésére.

Z

Vitaminok

Például A-, C-, E-vitaminok, amelyek fontosak a bőr egészségéhez és regenerációjához.

Z

Aminosavak

Az építőkövei a fehérje képződésének, ami fontos a bőr szövetének megújulásában.

Z

Ásványi anyagok

Például cink, réz, magnézium, amelyek kulcsfontosságúak a bőr egészsége és regenerációja szempontjából.

Z

Antioxidánsok

Olyan anyagok, amelyek védik a sejteket a káros szabadgyököktől és segíthetnek a bőr öregedési folyamatainak lassításában.

Z

Hatóanyagok kollagén- és elasztinfeltöltéshez

Ezek a fehérjék segítenek a bőr feszességének és rugalmasságának fenntartásában.

Az alkalmazott anyagok és a kezelési tervek egyénenként változhatnak.

Miért ajánljuk a Meso injektor arckezelést?

Bőr hidratálása

A kezelés során alkalmazott hialuronsav vagy más hidratáló anyagok segítenek javítani a bőr hidratáltságát. Ez különösen fontos lehet, mivel a hidratált bőr rugalmasabb és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz.

Finom vonalak és ráncok csökkentése

A hialuronsav és más összetevők segíthetnek feltölteni a bőrt, ezáltal csökkentve a finom vonalakat és ráncokat. A kezelés célja a bőr simábbá tétele és a fiatalosabb megjelenés visszaállítása.

Bőrfeszesség növelése

A Meso injektor kezelés fokozhatja a bőr feszességét és rugalmasságát, ami segít abban, hogy az arc és a bőr kontúrja fiatalosabb legyen.

bőr hidratálás
bőrtextúra

Bőr revitalizációja

 A kezelés során alkalmazott tápanyagok, vitaminok és antioxidánsok segíthetnek a bőr revitalizációjában, segítve abban, hogy a bőr egészségesebb és ragyogóbb legyen.

Bőrtextúra javítása

A Meso injektor kezelés célja a bőrtextúra javítása, ami az eljárás után simább és egészségesebb kinézetű bőrt eredményezhet.

Arcfiatalítás

A kezelést gyakran alkalmazzák az arc, a nyak, a dekoltázs és más területek fiatalítására, segítve a bőr megjelenésének megfiatalítását.

Mire számíthatsz a kezelés után?

Z

Arcfeszesítés, ránccsökkentés, arcfiatalítás

Z

Az arcod teltebbé és hidratáltabbá válik

Z

Simábbá válik a bőröd és csökken a finom vonalak és ráncok száma

Z

Ragyogóbb, egészségesebb arcod lesz

Z

Az eljárás az arc, a nyak és más területek fiatalítására irányul, lehetővé téve a bőr megfiatalítását és a megjelenés frissítését

kozmetikai kezelés

Gyors eredmények

A kezelés általában gyorsan elvégezhető, és az eredmények is gyorsan láthatóvá válnak, így vonzó megoldás mindazoknak, akik gyors és rövidtávú javulást keresnek.

Nincs kockázat vagy mellékhatás

A Meso injektor kezelésnek nincsenek kockázatai és mellékhatásokkal sem jár.

Non - invazív eljárás

A kezelés nem invazív, ami azt jelenti, hogy nincs szükség sebészeti beavatkozásra vagy hosszú lábadozási időszakra.

szépség

Hány kezelésre van szükség?

A szükséges kezelésszám nagyban függ az egyén bőrtípusától, a kezelés céljától, az elvárt eredményektől, és a kezelt terület nagyságától. Általában néhány kezelés sorozatára lehet szükség ahhoz, hogy a legjobb eredményeket elérjük.

Gyakran előfordul, hogy az első kezelés után már látható némi javulás, de a tartósabb eredmények és a kívánt hatások elérése érdekében szokásosan több kezelés ajánlott. A kezeléssorozatot általában néhány hét vagy hónap alatt szükséges elvégezni.

A konkrét kezelési tervet minden esetben egyénileg határozzuk meg a páciens egyéni szükségletei és az elvárt eredmények alapján. Az is fontos, hogy szükség esetén karbantartó kezeléseket is be kell iktatni a kívánt hatás fenntartása érdekében.

Ajánlott kezelések száma: 4-8

Mi történik a kezelés során?

A Meso injektoros kezelés során hialuronsavat és más hatóanyagokat injektálunk a bőr felső rétegeibe. Az eljárás általában az alábbi lépéseket követi:

1. Konzultáció: Az első lépés a konzultáció, ahol egyeztetjük az egyéni igényeket, elvárásokat és  felmérjük a bőr állapotát. Ezen a ponton a kezelési tervet is kidolgozzuk.

2. Tisztítás: A kezelés előtt a kezelendő területet megtisztítjuk, eltávolítva a sminket vagy más szennyeződéseket.

3. Kezelés: A Meso injektort használva bejuttatjuk a kiválasztott hatóanyagokat a bőr felső rétegébe. A hialuronsav és egyéb összetevők segítenek a bőr hidratálásában, feszesítésében és revitalizációjában.

4. Utóápolás és utasítások: A kezelés után tanácsokat adunk a bőrápolási rutinra a kezelést követően és egyztetjük a következő időpontot is.

szép arc

A kezelés általában viszonylag gyors, és a páciens azonnal visszatérhet a mindennapi tevékenységeihez. Az eredmények általában azonnal láthatók, és a bőr fokozatosan javul az elkövetkező hetek során. Az egyes kezelések közötti időtartamot és a szükséges kezelésszámot az egyéni igények és a kezelési célok alapján határozzuk meg.

A kezelést tapasztalt szakember végzi!

A kezelést mindig konzultáció előzi meg!

Személyre szabott tanácsadás utókezeléshez!

Milyen területeket tudunk kezelni?

Z

Toka, áll alatti terület

Z

Teljes áll

Z

Nyak

Z

Szemkörnyék

Z

Szemöldök

Z

Homlok

Z

Arc

Z

Dekoltázs

Z

Kézfejek

fiatalság

Milyen esetekben nem ajánljuk a kezelést?

Q

Terhesség vagy szoptatás

Q

Epilepszia

Q

Rosszindulatú daganat

Q

Lázas állapot

Q

Sebes, gyulladt bőrfelület

Q

Vese, máj betegség

Q

Fém implantátum a kezelt terület felett, szívritmus szabályozók

Q

Szteroid terápia

Q

Cukorbetegség

Meso injektor arcfiatalító kezelés

MOST BEVEZETŐ, AKCIÓS ÁRON!

Az első kezeléshez ajándékba adunk egy 30 perces Hiemt izomstimuláció kezelést is!

Az ajándék értéke: 10.000 Ft

Meso injektor arcfiatalító kezelés

MOST BEVEZETŐ AKCIÓS ÁRON*

* az akció visszavonásig érvényes

1 alkalom 

25 000 Ft

4 alkalom

100 000 Ft helyett 90 000 Ft

Meso injektor arcfiatalító kezelés

ÁRAK*

* az akció lejárata után

1 alkalom 

35 000 Ft/alkalom

4 alkalom

140 000 Ft helyett 120 000 Ft

Jelentkezz be hozzánk!

Bejelentkezés

+36 20 583 0717

1

Időpontkérés

Hívj minket az elérhetőségeinken és egyeztessünk időpontot!

2

Kezelés

Vedd igénybe a kényeztető és legmodernebb szolgáltatásainkat!

3

Élvezd!

Zsebeld be a sok dicséretet, amit a kezeléseink után kapsz!

Vagy foglalj időpontot!

Nagy Bianka

Kozmetikus 

Vendégeink véleménye

„Picit félve próbáltam ki az Emface kezelést, de a kezdeti fura érzésem hamar elmúlt. Kellemes melegérzetet éreztem, és egy bizsergető, csiklandozó érzést. Ezen felbátorodva szóltam a kozmetikusnak, és fokozatosan emelte az energiát. Talán még 50 %-ig sem értünk el, már igen erősen dolgoztatta az arc izmaimat. Kipirultan, de kellemes érzéssel lett vége a kezelésnek. Határozottan tetszett. Biztosan végig járom a kúrát. „

Horváth Katalin

” Fura, de kellemes érzés volt a kezelés.Meleg, csipkedő érzést éreztem. Soha nem éreztem még ehhez hasonlót. Feszesebb, teltebb lett a bőröm, tetszik a látvány, amit a tükörben látok. „

Eszter Barkóczi

„Profi munka, kellemes környezet, segítőkész munkatársak – csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Lívia Jámborová

” Kedves Erika

Nagyon szépen köszönöm a Daith piercingemet!Két hónapja van meg, és 2szer volt migrénem.De nem 3-4 naposak és sokkal enyhébbekek. Az első migrèn a piercing utàn 2 napos volt,enyhének mondható. A màsodik azért megmutatta màr magát,nehogy elfelejtsem milyen is szokott lenni,de mindössze FÈL napig tartott!!!
Minden migrénes embernek csak ajánlani tudom!!
Ezer köszönet ès hála érte Erika!! 🙏🙏😊
A szemöldököm is tökèletes 😉❤️❤️
Fabian Krisztina

„Rádiófrekvenciás kezelésen vettem részt, a fiatalkori pattanások nyomán keletkezett heges bőröm miatt. Nagy örömömre, már az első alkalom után jelentős változást vettem észre, a pórusaim, és a hegek mérete is csökkent. Nagyon elégedett vagyok az eredményel!”

Győri Judit

” A legjobb sminktetováló Erika 🙏🏽 3-4 éve voltam nála a szemöldökömet tetováltatni és imádtam. Természetes hatású, szép,igényes munkát végez!

Ha megszületett a kislányom újra hozzá fogok menni még Győrből is, egy korrekcióra ami már aktuális lesz!
Mindenkinek csak ajánlani tudom👄💄😇

Bartus Boglárka

” Maximális profizmus és tökéletesség! – így tudom jellemezni Erika munkáját. Visszatérő vendégként most szemhéj tetoválásra szántam el magam, hosszas gondolkodás után. Tartottam a fájdalomtól, de a félelmem alaptalannak bizonyult.

Köszönöm a csodás sminktetoválásokat! 😊

Varga Adrienn

” Régóta terveztem a szemöldököm tetováltatását, izgatottan és félve vártam az előre egyeztetett időpontot, de mikor szembesültem az eredménnyel… 😍 Nagyon elégedett vagyok, szép lett a szemöldököm, csak ajánlani tudom Erikát! „

Gáspár Tamara

” Csodás munka és nagyon sok kedvesség amit kaptam a szalonban🙂Évekkel ezelőtt szemhéj és szemöldök tetoválást csináltattam.Most pedig daith migrén piercinget 🙂csak ajánlani tudom ezt a profizmust amit Erika csinál🙂Köszönöm🥰

Renáta Maholányi

” Kedves fogadtatás! Gyönyörű, precíz minőségű munka! Látszik a tapasztaltság, a hozzáértés! Jól éreztem magam a kellemes környezetben a sminktetoválás alatt! Összeségében csak ajánlani tudom mindenkinek aki az igényességet kedveli! Erika nagyon szépen köszönöm a munkádat! 😀🤗

Vargáné Erika

” Mindenkinek csak ajánlani tudom a végleges szőrtelenítő kezeléseket. Az eredmény már az első alkalom után látványos volt és már akkor elégedett voltam. Erika nagyon profi, mindig mindent elmondott, mikor mi fog történni. Alig várom a következő alkalmat. „

Zsófi Dombai

” Régóta szerettem volna szemöldök tetoválást , de féltem attól.hogy mi lesz ha nem úgy sikerül ahogy szeretném. Láttam Erika munkáit és ugy döntöttem rá bízom magam . és jól tettem. gyönyörű szemöldököt kaptam cserébe 🤗😊 Csak ajánlani tudom !!🤗 Köszönöm😊😊

Béres Anikó