+36 20 564 8164 info@beprettystudio.hu

Mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés: a téli bőrfiatalítás titka

A téli időszakban a bőrünknek különösen nagy szüksége van a gondoskodásra, hidratálásra és a fiatalításra. A hideg, a szél, a fűtés, és a stressz mind negatívan befolyásolják a bőr állapotát, és elősegítik a ráncok kialakulását.

by admin

2023. nov. 13

A téli időszakban a bőrünknek különösen nagy szüksége van a gondoskodásra, hidratálásra és a fiatalításra. A hideg, a szél, a fűtés, és a stressz mind negatívan befolyásolják a bőr állapotát, és elősegítik a ráncok kialakulását.

Ha szeretnéd, hogy a bőröd feszes, sima, és fiatalos legyen, akkor érdemes kipróbálnod a mikrotűs rádiófrekvenciás kezelést, ami a téli bőrfiatalítás csúcs kezelése.

De mi is az a mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés, és hogyan segít a bőrödnek a téli időszakban?

A mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés egy olyan eljárás, amely során apró tűkkel stimuláljuk a bőr mélyebb rétegeit, és rádiófrekvenciás hullámokkal serkentik a kollagén termelést. A kollagén egy olyan fehérje, amely a bőr rugalmasságáért és feszességéért felelős. A korral a kollagén termelés csökken, és a bőr megereszkedik, ráncosodik, és veszít a rugalmasságából.

A mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés segít visszaállítani a bőr kollagén szintjét, és így feszesebbé, simábbá, és fiatalosabbá teszi a bőrt. A kezelés hatására a bőr megújul, a ráncok kisimulnak, a hegek, a pórusok, és a pigmentfoltok halványulnak, a bőr tónusa és textúrája javul.

A kezelés előnyei közé tartozik, hogy:

·        Fájdalommentes és biztonságos. A kezelés során érzéstelenítő krémet használunk, így nem érzel semmi kellemetlenséget. A tűk sterilizáltak, és egyszer használatosak, így nincs fertőzésveszély.

·        Gyors és hatékony. A kezelés átlagosan 50-60 percet vesz igénybe, attól függően, hogy milyen területet kezelünk. A kezelés után azonnal látható az eredmény, ami fokozatosan javul a következő hetekben és hónapokban.

·        Tartós és természetes. A kezelés hatása akár 1-2 évig is tarthat, attól függően, hogy mennyire tartod be az utókezelési tanácsokat. A kezelés nem változtatja meg a bőr természetes arányait és vonásait, csak felfrissíti és fiatalítja.

A kezelés menete a következő:

·        Először alaposan megtisztítjuk a bőrt, és felvisszük az érzéstelenítő krémet.

·        Lefertőtlenítjük a bőrt.

·        Ezután a készülékkel végighaladunk a kezelendő területen, és apró tűszúrásokat ejtünk a bőrben, miközben rádiófrekvenciás hullámokat bocsátunk ki.

·        Szuper hidratáló, regeneráló, steril tisztaságú hatóanyaggal turbózzuk fel a kezelést.

·        Tápláló, nyugtató hatású maszkot teszünk fel.

·        Végül hidratáló és nyugtató krémet használunk a bőrön, és napvédőt ajánlunk.

A kezelés után a bőr enyhén piros és duzzadt lehet, de ez hamar elmúlik. A bőr gyógyulási ideje átlagosan 1-2 nap, ez alatt kerülni kell a napfényt, a szaunát, a szoláriumot, és az irritáló anyagokat. A kezelés után rendszeresen hidratálni kell a bőrt, és napvédőt kell használni.

A kezelés ára 40.000 Ft-tól 60.000 Ft-ig terjed, attól függően, hogy milyen területet kezelünk. A kezelés időtartama 50-60 perc, a kezelés gyakorisága 3-6 hét. A kezelés sorozatban történik, általában 4-6 alkalom szükséges az optimális eredmény eléréséhez.

Ha te is szeretnéd kipróbálni a mikrotűs rádiófrekvenciás kezelést, akkor ne habozz, foglalj időpontot most, és élvezd a téli bőrfiatalítás legjobb kezelését!

Most kedvezményesen megtapasztalhatod a mikrotűs rádiófrekvencia szuper hatását kezelésenként 10 000 Ft kedvezménnyel! Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget!

Még több ebben a témában

Legfrissebb cikkeink

Kedves Vendégeink!

Az év vége közeledtével, szeretnénk megköszönni az egész éves kitartásotokat és hűségeteket. Az elmúlt évben rengeteg szépséges pillanatot oszthattunk meg Veletek, és nagyon hálásak vagyunk, hogy velünk töltöttétek az időt. Az ünnepek közeledtével, szeretnénk kifejezni, hogy mennyire fontosak vagytok számunkra.

bővebben
Ragyogó őszi bőrápolás: frissítsd fel bőrödet!

Az ősz beköszöntével a természet színei új köntöst öltenek, és hasonlóképpen bőrünk is igényel egy kis felfrissülést a nyári napok után. Íme néhány könnyed és hatékony módszer, hogy új lendületet adj bőrödnek az évszak váltással.

bővebben